132 бойові зіткнення за добу, 51 атака відбита на Покровському напрямку – звіт Генштабу ЗСУ

132 бойові зіткнення за добу, 51 атака відбита на Покровському напрямку – звіт Генштабу ЗСУ

За минулу добу було зафіксовано 132 бойові зіткнення на всіх фронтах російсько-української війни, 51 із них на Покровському напрямку, повідомляють в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 08.00 суботи, розміщеній у телеграм-каналі Генерального штабу Збройних сил України.

“На Покровському напрямку наші захисники зупинили 51 атаку в районах п’ятнадцяти різних населених пунктів. Найактивніше російські окупанти діяли поблизу Воздвиженки, Новожеланного, Гродівки та у бік Зеленого Поля. Найбільша концентрація ворожих атак зафіксована поблизу Гродівки”, – йдеться у зведенні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 17 атак біля Красногорівки, Костянтинівки, Георгіївки та Олександрівки. На Торецькому напрямку ворог, за підтримки авіації, здійснив 13 атак неподалік Білої Гори, Північного, Залізного, Неліпівки, Нью-Йорка та Торецька. На Куп’янському напрямку кількість ворожих атак за добу добігла дванадцяти. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Глушківки, Кругляківки та Андріївки. Також агресор двічі атакував у бік Лозової.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали 10 штурмових дій російських загарбників поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Спірного та Переїзного. На Харківському напрямку відбулося дев’ять бойових зіткнень в районах населених пунктів Липці та Вовчанськ. На Лиманському напрямку ворог здійснив вісім штурмів біля Невського, Макіївки, Торського та Діброви.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Краматорському напрямкуокупанти атакували чотири рази в районах Григорівки і Часового Яру. На Придніпровському напрямку ворог провів три невдалих штурми, на Времівському та Оріхівському напрямках – по одному, у бік Костянтинівки та в районі Малої Токмачки відповідно.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено, на кордоні з Чернігівською областю противник зберігає військову присутність.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *