355 житлових будинків у Дніпровському районі Києва залишилися без опалення через ранкову атаку окупантів

355 житлових будинків у Дніпровському районі Києва залишилися без опалення через ранкову атаку окупантів

Унаслідок ранкової ракетної атаки ворога в Дніпровському районі Києва пошкоджено тепломережі – 355 житлових будинків опинилися без опалення, повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

“У Дніпровському районі пошкодження тепломережі. Без опалення 355 житлових будинків. Опіковий центр, розташований в цьому районі, заживлено від модульних котелень”, – написав він у телеграм-каналі в середу ввечері. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Унаслідок ранкової ракетної атаки в Київській області пошкоджено 58 приватних будинків, 6 квартир, будинок культури та навчальний заклад:

Унаслідок ранкової ракетної атаки в Київській області зафіксовано численні руйнування – пошкоджено 58 приватних будинків, шість квартир у п’яти багатоповерхових будинках, будинок культури, навчальний заклад, поштове відділення, 12 легкових авто, повідомив начальник обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Станом на 18:00 “збільшилася кількість пошкоджених унаслідок падіння уламків об’єктів. Загалом пошкоджено 58 приватних будинків, шість квартир у п’яти багатоповерхових будинках, будинок культури, навчальний заклад, поштове відділення, 12 легкових авто”, – написав він у телеграм-каналі.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“На об’єктах частково вибиті вікна, посічені двері, пошкоджені дахи та стіни… Власникам пошкоджених будинків буде надана вся необхідна допомога. Для цього об’єднуємо зусилля з представниками територіальних громад та нашими міжнародними партнерами. Робота триває”, – додав він.

Кравченко підтвердив раніше оприлюднені дані про те, що від атаки в області постраждали три людини. “Травми незначні: порізи обличчя, кінцівок і легкі контузії. Усі постраждалі отримали необхідну медичну допомогу”.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *