Білоруський диктатор поскаржився на російську армію: їхні дрони доводиться збивати у власному повітряному просторі

Білоруський диктатор поскаржився на російську армію: їхні дрони доводиться збивати у власному повітряному просторі

Білоруський диктатор вважає, що дрони залітають до Білорусі через неправильне керування і збій у РЕБах. Самопроголошений президент Білорусі, диктатор Аляксандр Лукашенка назвав російських дроноводів “недосвідченими”, у чиїх руках вони залітають не туди, тобто, на територію Білорусі.

Про це він розповів жителям містечка Парохонськ, коли запевняв людей у тому, що Білорусь не хоче бути втягнутою у війну, забуваючи при цьому сказати, з чиєї території злітають літаки, які бомблять Україну, та й ті ж самі дрони, які “залітають” до Білорусі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Дзеркало тижня. Україна».

“Кілька випадків таких було (зальоту дронів) і з боку росії, і з боку України. Багато ми збиваємо. Ми не дивимося, це російські чи українські”, – похвалявся самопроголошений президент, сказавши, що через засоби радіоелектронної боротьби на “недосвідчені руки” вони й залітають.

Про те, як “не дивляться”, бачили користувачі соцмереж: коли в білоруські Калинковичі залетів “шахед”, жінку, яка виклала у мережу відео з установленої у дворі відеокамери тут же заарештували спецслужби. Хоча походження дрона не згадали, все й так було ясно. До речі, російські ударні дрони не вперше попадають до Білорусі, їх навіть, дійсно, збивали білоруські військові.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Пропагандистське провладне інформагентство БЕЛТА, яке опублікувало просторікування диктатора, докладно розповіло, як Лукашенка пропонує відбудовувати Україну після війни, як він хоче з нею жити в мирі – успішно співпрацюючи при цьому з країною-терористом.

Нагадаємо, уряд Литви надав Міжнародному кримінальному суду документи щодо вчинення злочинів з боку режиму білоруського диктатора Аляксандра Лукашенки.

“Білоруське “Народне антикризове управління” зібрало переконливі дані, які підтверджують вчинення цих злочинів вищим військово-політичним керівництвом режиму Лукашенки. Вони передали ці дані уряду Литви для оцінки фактів злочинів. Литовська сторона дійшла висновку, що є достатньо підстав вважати, що Лукашенка та його спільники скоюють злочини проти людства”, – йдеться у дописі.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *