Генштаб ЗСУ: оперативна інформація на вечір, 20 липня

Генштаб ЗСУ: оперативна інформація на вечір, 20 липня

Протягом доби ворог завдав удару, застосувавши 3 крилаті ракети «Калібр», 5 — «Іскандер-К», 4 — Х-22, 7 — «Онікс» та 19 БпЛА типу «Shahed». Силами ППО знищено 2 «Калібри», 3 «Іскандер-К» та 13 дронів.

Крім того, ворог завдав 40 авіаційних ударів та здійснив 46 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На жаль, є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань та пошкоджень зазнали промислові об’єкти, житлові будинки та інша цивільна та адміністративна інфраструктура. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів, зокрема це Леонівка Чернігівської області; Середина-Буда, Волфине — Сумської та Уди, Козача Лопань, Стариця, Вовчанськ і Бударки — Харківської.

На Куп’янському напрямку наші воїни успішно відбили атаки противника південно-західніше Масютівки. Артилерійських і мінометних ворожих обстрілів зазнали Дворічна, Западне, Кам’янка, Красне Перше, Куп’янськ, Кучерівка, Моначинівка та Тополі Харківської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Лиманському напрямку артилерійських обстрілів зазнали населені пункти Невське, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам’янське, Берестове, Кислівка, Роздолівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника на південно-західній околиці Кліщіївки. Від ворожих артилерійських обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів, серед них Васюківка, Богданівка, Часів Яр та Олександро-Шультине.

На Авдіївському напрямку, під щільним вогнем авіації та артилерії противника, наші захисники успішно відбили атаки російських військ в районі Невельського. Противник завдав авіаційного удару в районі міста Авдіївка. У той же час, здійснив артилерійські обстріли понад 10 населених пунктів, зокрема, постраждали Авдіївка, Карлівка та Невельське Донецької області.

На Мар’їнському напрямку наші воїни продовжують стримувати наступ російських військ в районах Новомихайлівки та Мар’їнки. Противник здійснив обстріли понад 10 населених пунктів, серед них Красногорівка, Мар’їнка та Георгіївка.

На Шахтарському напрямку противник завдав авіаудару в районі Макарівки та здійснив обстріли населених пунктів Велика Новосілка, Вугледар, Благодатне та Одрадне.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення у районі північніше Приютного. Завдав авіаудару в районі П’ятихаток. Артилерійських обстрілів зазнали понад 25 населених пунктів, серед них Новоданилівка, Малинівка, Гуляйполе, Залізничне, Білогір’я, Запорізької області; Понятівка, Червоний Маяк, Антонівка, Зимівник — Херсонської та місто Херсон.

Авіація Сил оборони за добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу. Також нашими захисниками було знищено розвідувальний БпЛА оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 6 артилерійських засобів на вогневих позиціях та станцію РЕБ ворога.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *