Як МОН планує підвищити якість роботи інститутів післядипломної освіти

Як МОН планує підвищити якість роботи інститутів післядипломної освіти

Міністерство освіти і науки планує удосконалити роботу інститутів післядипломної педагогічної освіти, з метою забезпечення якості освітніх послуг, які вони надають учителям.

З цією метою МОН створені робочі групи, які мають підготувати пропозиції щодо внесення змін до Положення про інститути післядипломної педагогічної освіти та до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Освіта.ua».

Ще одна робоча група має провести аналіз міжнародного й національного досвіду та підготувати пропозиції для розроблення нормативно-правового і методичного забезпечення з питань  застосування мікрокваліфікацій у процесі професійного розвитку вчителів.

До складу робочих груп увійшли фахівці Міносвіти, інших освітніх установ, громадські, державні та іноземні експерти, науковці, менеджери тощо.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Учасники робочих груп мають підготувати свої пропозиції робочі групи мають  до 1 грудня та до 20 грудня надати МОН для опрацювання.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *