Конфлікт нікуди не подівся між лідером ППК "Вагнер" та головою Міноборони росії

Конфлікт нікуди не подівся між лідером ППК “Вагнер” та головою Міноборони росії

Конфлікт між ватажком пвк «вагнер» євгеном пригожиним та керівником міноборони росії сергієм шойгу нікуди не зник. Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов у ефірі телемарафону.

За його словами, пригожин ще може проявити себе, і багато наближених до шойгу генералів, у тому числі начальника генерального штабу рф валерій герасимов, це розуміють. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Капітал».

«Нічого не скінчилося, і історія пригожин – шойгу також не закінчилася. А те, що герасимов останнім часом намагається імітувати активність, показувати, що він живий, молодий і все таке – це теж свідчить про те, що він боїться і переживає за своє майбутнє», – розповів Юсов.

Він також повідомив, що влада рф вже почала «шукати крайніх» серед військового керівництва та офіцерів, щоб звинуватити їх у провалі вторгнення в Україну.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

«Військові, звісно, вже починають розуміти, що саме їх готують на цю роль. Їм це не подобається, тому вони намагаються якось відбиватися, огризатися, поки в такий тихий кулуарний спосіб», – резюмував представник ГУР.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *