Міноборони забезпечило військові підрозділи 540 контейнерами та модульними конструкціями

Міноборони забезпечило військові підрозділи 540 контейнерами та модульними конструкціями

З початку 2024 року Міністерство оборони України забезпечило поставку військовим підрозділам 97 блок-контейнерів, 438 модернізованих морських контейнерів та 5 модульних конструкцій для покращення умов розміщення військовослужбовців.

Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Міністерство оборони України».

Забезпечення здійснюється за 3-ма основними напрямками:

– мобільні блок-контейнери
– переобладнані морські контейнери
– ⁠казарми або їдальні модульного типу

Особливий акцент робиться на забезпеченні окремих підрозділів, військових частин полігонів, навчальних центрів та інших структур, що займаються підготовкою особового складу.

Міноборони забезпечило військові підрозділи 540 контейнерами та модульними конструкціями Міноборони забезпечило військові підрозділи 540 контейнерами та модульними конструкціями Міноборони забезпечило військові підрозділи 540 контейнерами та модульними конструкціями Міноборони забезпечило військові підрозділи 540 контейнерами та модульними конструкціями

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Модульні конструкції дозволяють оперативно реагувати на потреби військових у різних локаціях, забезпечуючи комфортні умови служби навіть у складних обставинах.

Постачання здійснюється Головним управлінням капітальних вкладень та територіальними виконавцями за завданнями Генерального штабу ЗСУ в рамках обмеженого фінансування з державного бюджету.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *