Оновлення політики YouTube: Заборона ШІ-генерованих відео, що реалістично імітують сцени з померлими або побитими дітьми

Оновлення політики YouTube: Заборона ШІ-генерованих відео, що реалістично імітують сцени з померлими або побитими дітьми

YouTube змінив власні правила щодо переслідувань і кіберзалякування у відповідь на поширення ШІ-контенту про гучні кримінальні справи, який зображує людей з подальшим описом насилля. На деяких відео присутні реалістичні голоси дітей, а сім’ї жертв вже назвали такі ролики «‎жахливими».

Відтепер на відеоплатформі подібний контент заборонений — його описують із формулюванням: «‎такий, що реалістично імітує померлих або побитих дітей, а також жертв злочинів або смертельних подій». Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ITC».

За порушення передбачене попередження та вилучення контенту з каналу, а також тимчасове обмеження користувача у діях на платформі. Наприклад, за першого попередження користувач не зможе завантажувати відео протягом тижня, а за повторного, протягом 90 днів, штрафні санкції збільшать із можливістю повного видалення каналу.

Раніше YouTube дозволив монетизувати відео з тверкингом та грудним вигодовуванням, а також оновив правила щодо використання ШІ на платформі — студії зможуть видаляти контент, який імітує голоси чи музику артистів, а автори тим часом будуть зобов’язані позначати контент, для створення якого використовувались генеративні технології.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Favbet Tech – це ІТ-компанія зі 100% українською ДНК, що створює досконалі сервіси для iGaming і Betting з використанням передових технологій та надає доступ до них. Favbet Tech розробляє інноваційне програмне забезпечення через складну багатокомпонентну платформу, яка здатна витримувати величезні навантаження та створювати унікальний досвід для гравців. IT-компанія входить у групу компаній FAVBET.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *