Оперативна інформація Генштабу ЗСУ на вечір, 1 серпня

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ на вечір, 1 серпня

Авіація Сил оборони за добу завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, один — по командному пункту та один по — зенітно-ракетному комплексу противника.

Своєю чергою, підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 10 артилерійських засобів на вогневих позиціях, 4 станції радіоелектронної боротьби, 4 пункти управління, район зосередження озброєння та військової техніки, 5 засобів протиповітряної оборони, 3 райони зосередження особового складу та ще 2 важливих об’єкти. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

У той самий час ворог завдав одного ракетного, 49 авіаційних ударів та здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є постраждалі серед населення.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 20 населених пунктів. Зокрема це Галаганівка Чернігівської області; Атинське, Басівка, Рожковичі — Сумської та Уди, Козача Лопань, Петропавлівка і Нестерне на Харківщині.

На Куп’янському напрямку артилерійських і мінометних обстрілів зазнали Тополі, Кам’янка, Дворічна, Западне, Куп’янськ та Кислівка Харківської області.

На Лиманському напрямку артилерійських обстрілів зазнали Невське, Білогорівка Луганської області та Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка — Донецької.

На Бахмутському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення північніше та західніше Кліщіївки. Від артилерійських обстрілів постраждали понад 10 населених пунктів, серед них Богданівка, Часів Яр, Іванівське та Біла Гора.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Авдіївському напрямку наші захисники відбили атаки в районі Авдіївки. Артилерійських обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, зокрема Авдіївка, Первомайське, Карлівка та Новобахмутівка.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки. Противник завдав авіаудару в районі Красногорівки. Здійснив обстріли понад 10 населених пунктів, серед них Красногорівка, Мар’їнка, Побєда та Гостре.

На Шахтарському напрямку завдав авіаударів у районах Благодатного та Старомайорського. Здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення східніше Старомайорського. Артилерійських обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, серед них Вугледар, Водяне, Благодатне та Золота Нива.

На Запорізькому напрямку ворог завдав авіаудару в районі Оріхова. Артилерійських обстрілів зазнали понад 15 населених пунктів, серед них Новодарівка, Білогір’я, Оріхів та Кам’янське.

На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів зазнали понад 10 населених пунктів, серед них Садове, Токарівка, Антонівка, Михайлівка та місто Херсон.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *