Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ на вечір 9 грудня

Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ на вечір 9 грудня

Протягом доби відбулось лише 45 бойових зіткнень. Найбільше атак ворога (12) відбито Силами оборони на Бахмутському напрямку — в районах Богданівки, Іванівського та Кліщіївки Донецької області.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ, рро це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

У той самий час ворог завдав ракетного та 5 авіаційних ударів, здійснив 25 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Вчергове атакував Україну, застосувавши керовану ракету Х-59, яку знищено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших: Плохів, Клюси, Баранівка, Рожковичі, Фотовиж, Старикове, Волфине Сумської області; Тернова, Стариця, Бочкове — Харківської.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 4 атаки в районах Синьківки та Новоселівського. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема, Дворічна, Синьківка, Іванівка, Петропавлівка, Куп’янськ Харківської області.

На Лиманському напрямку від артилерійських та мінометних обстрілів постраждали, серед інших Невське, Білогорівка Луганської області та Торське, Верхньокам’янське, Спірне, Роздолівка — Донецької.

На Бахмутському напрямку під артилерійським та мінометним вогнем опинилися, зокрема Васюківка, Оріхово-Василівка, Богданівка, Кліщіївка, Андріївка, Нью-Йорк Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 11 атак у районах східніше Новобахмутівки, Авдіївки, Тоненького, Первомайського. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Новобахмутівка, Степове, Авдіївка, Сєверне, Тоненьке, Первомайське.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони стримують ворога в районах Мар’їнки, Побєди та Новомихайлівки, де противник за підтримки авіації здійснив 8 безуспішних атак. Під артилерійським та мінометним вогнем опинились Мар’їнка, Побєда, Новомихайлівка, Парасковіївка, Костянтинівка, Катеринівка.

На Шахтарському напрямку відбито 2 атаки ворога, який намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів в районі Старомайорського. Противник завдав авіаудару в районі Пречистівки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, зокрема Водяне, Вугледар, Пречистівка, Золота Нива, Урожайне Донецької області.

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 3 атаки в районах Новопокровки та західніше Роботиного. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали, серед інших Левадне, Новоданилівка, Новопавлівка, Лобкове, Степове Запорізької області та Нікополь — Дніпропетровської.

На Херсонському напрямку артилерійських обстрілів противника зазнали Херсон, Берислав, Тягинка та Іванівка.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по двох складах паливно-мастильних матеріалів противника.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *