Робота на умовах контракту: де в Україні готові виплачувати до 90 тисяч гривень

Робота на умовах контракту: де в Україні готові виплачувати до 90 тисяч гривень

Один з відділів Ніжинського ТЦК оголосив набір на військову службу за контрактом. Відповідне оголошення оприлюднили на тематичній платформі з підбору роботи.

В оголошенні йдеться про те, що шукають бажаючих проходити військову службу за контрактом. Головні вимоги – громадяни від 18 до 45 років із задовільним станом здоров’я. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

Ніжинський ТЦК одразу пропонує 20 тисяч гривень в якості стартової оплати за підписання контракту особам рядового складу. 22,5 тис. гривень отримають громадяни старшинського складу.

“Від 20000 гривень і вище – щомісячна зарплата. 30000 за виконання завдання за призначенням не на нулі. 100000 гривень – за особливі завдання. При укладанні контракту є змога обирати місце служби. Безоплатна кваліфікована медична допомога. Постановка на квартирний облік з можливістю подальшого отримання службового та постійного житла. У разі участі в бойових діях – отримання статусу учасник бойових дій та пільги відповідно чинного законодавства”, – зазначили в оголошенні.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ба більше, особи, які підпишуть контракт, мають повне забезпечення за рахунок держави, можуть отримати вищу освіту у військових навчальних закладах. Бійці також можуть розраховувати на щорічну відпустку не менше 30 діб. Ще 10 діб надаються державою за сімейними обставинами.

Навчальні центри для військовослужбовців розташовані у Львівській та Чернігівській областях, а близько 80% осіб прямо з центру їдуть на навчання за кордон.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *