Розкрито нові деталі вбивства матір'ю своїх синів на Рівненщині

Розкрито нові деталі вбивства матір’ю своїх синів на Рівненщині

Днями Україну шокувала ситуація, яка сталася на Рівненщині. Там горе-мати втопила власних синів у водоймі кар’єру. Хлопчикам було шість і сім років. Прокуратура повідомила, що під час купання жінка занурила старшого сина у воду і тримала, доки хлопчик не припинив пручатися.

Потім вона вийшла на берег, взяла за руку меншого сина, повела до дерев’яного помосту і штовхнула його у воду. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

Невдовзі до водойми прибіг батько дітей. Одного із синів він зумів дістати самотужки. Втім, реанімаційні заходи не допомогли врятувати хлопчика. Іншу загиблу дитину дістали водолази.

Жінку затримали, вона зізналася у скоєному злочині, їй оголошено про підозру в умисному вбивстві двох малолітніх дітей.

Трагедія сталася у селі Сопачів. Староста села Сергій Бойко, який допомагав реанімувати дитину, розповів, що жінка вела себе неадекватно.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Вона сиділа, тупо посміхалася. Видно, що геть поїхав дах. Ми її просили: скажи, де друга дитина? Вона не казала спочатку. Потім розповіла, що кинула його далі”, – повідомив Бойко.

Очевидці розповіли журналістам, що на запитання “Навіщо ти їх утопила?”, жінка відповіла: “Щоби не мучилися на цій землі”.

Як стало відомо, мати дітей до грудня 2022 року працювала вчителькою англійської мови у місцевому ліцеї. Шість років перебувала у декреті, але після виходу на роботу звільнилася, заявивши, що не може працювати, бо немає сили з усім цим справлятися.

“Медична книжка була завірена, була печатка “допущено до роботи”, все. Без медкнижки ми б не могли її допустити до праці. Я не лікар і не знаю… Коли ми з нею спілкувалися, вона сказала, що не може працювати, що у неї немає сили з усім цим не справляється і написала заяву на звільнення за власним бажанням”, – розповів директор навчального закладу Василь Савчук. 6-річний Михайло та 7-річний Даниїл цієї осені мали йти до першого класу цього ліцею.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *