СБУ затримала колаборантку, яка очолювала організацію "роспошту" в Ізюмі

СБУ затримала колаборантку, яка очолювала організацію “роспошту” в Ізюмі

Служба безпеки повідомляє про затримання колаборантки на Харківщині, яка під час тимчасової окупації міста Ізюм очолила роспошту в місті.

Як стало відомо, до війни жінка була звичайною працівницею в одному із відділень Укрпошти, але після захоплення міста жінка підтримала загарбників. За це вони дали їй посаду. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

СБУ затримала колаборантку, яка очолювала організацію "роспошту" в Ізюмі

У лавах псевдоустанови колаборантка організувала адресну розсилку пропагандистських газет рф по домівках місцевих жителів. Ще у присутності окупантів жінка примусово роздавала кремлівську «макулатуру» всім відвідувачам захопленої пошти.

У цих «виданнях» російські автори виправдовували повномасштабне вторгнення рф, вихваляли місцевих гауляйтерів та закликали людей підтримати рф.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Після того, як ЗСУ звільнили Ізюм, колаборантка намагалась уникнути правосуддя, імітуючи надуманий статус «поза політикою». Наразі їй повідомлено про підозру у колабораційній діяльності, вона перебуває під вартою.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *