Суд вирішив закрити справу, у якій Коломойський вимагав повернення своїх акцій Приватбанку

Суд вирішив закрити справу, у якій Коломойський вимагав повернення своїх акцій Приватбанку

Приватбанк повідомляє, що Госпсуд м. Києва закрив провадження у справі за позовом колишніх власників банку І.Коломойського та компанії Triantal Investments, в рамках якої позивачі намагалися повернути собі права власності на акції Приватбанку.

Як констатується, позивачі оскаржували договір купівлі-продажу акцій Приватбанку, укладений в процедурі націоналізації, а також висували вимоги щодо повернення собі у власність акцій Приватбанку. Суд застосував приписи Закону України «Про систему гарантування вкладів», які вказують на те, що акції банку після продажу інвестору не можуть бути повернуті колишнім власникам та, відповідно до Закону 590-ІХ, закрив провадження у справі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «FINBALANCE».

Нагадаємо, 27.11.2023 Госпсуд м. КИєва закрив провадження у подібній справі за позовом іншого ексвласника банку – Геннадія Боголюбова.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

15.11.2023 Шостий апеляційний адмінсуд у справі за позовом І. Коломойського підтвердив неможливість скасування рішень і договорів, прийнятих в процесі націоналізації ПриватБанку.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *