Укрнафта планує отримати контроль над нафтогазовою компанією Коломойського

Укрнафта планує отримати контроль над нафтогазовою компанією Коломойського

Компанія Укрнафта просить передати їй в управління корпоративні права ПК «Укрнафтобуріння», яку напередодні держава забрала у Ігоря Коломойського та партнерів. Про це йдеться у листі компанії до Міністерства економіки, яке є у розпорядженні ЕП.

У листі Укрнафта стверджує, що Укрнафтобуріння займалося розробкою Сахалінського нафтогазоконденсатного родовища, але зосереджувалося на видобутку газу, хоча запаси нафти на цьому родовищі більші. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Мінфін».

Але наразі схема збору та транспортування видобутої на родовищі продукції залишилася інтегрованою у виробничу схему Укрнафти. Компанія каже, що зможе наростити видобуток нафти на Сахалінській площі на 14%, а також збільшили видобуток газу.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Також компанія хоче отримати в управління ТОВ «Сіріус-1», ТОВ «Сахалінське» та ТОВ «Іст Юроуп Петролеум», які є партнерами Укрнафтобуріння щодо угод про спільну діяльність на Сахалінській площі. На акції цих компаній раніше наклали арешт та передали до управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *