В Тернополі викрито організатора фейкового органу місцевого самоврядування, який видавав фальшиві військові квитки ухилянтам

В Тернополі викрито організатора фейкового органу місцевого самоврядування, який видавав фальшиві військові квитки ухилянтам

Прибічник так званого «народовладдя» створив у Тернополі альтернативний «орган місцевого самоврядування». Фігурант видавав своїм однодумцям військові квитки від імені фейкової організації. Зовні підробки були схожі на військово-облікові документи встановленого зразка і їх використовували для ухилення від мобілізації.

Правоохоронці задокументували протиправну діяльність жителя Тернополя, який називав себе прибічником так званого «народовладдя». Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Україна кримінальна».

Він створив фейкову організацію виготовив для неї печатку та інші необхідну документацію. Чоловікам призовного віку, які підтримували організатора, видавали фальшиві військові квитки. Підробки було важко відрізнити від оригіналу.

В Тернополі викрито організатора фейкового органу місцевого самоврядування, який видавав фальшиві військові квитки ухилянтам В Тернополі викрито організатора фейкового органу місцевого самоврядування, який видавав фальшиві військові квитки ухилянтам

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Заходи із викриття фейкового органу місцевого самоврядування провели поліцейські спільно з оперативниками СБУ під процесуальним керівництвом Тернопільської окружної прокуратури.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *