За добу окупанти завдали трьох авіаударів по Україні та обстріляли понад 110 населених пунктів

За добу окупанти завдали трьох авіаударів по Україні та обстріляли понад 110 населених пунктів

Російські окупанти завдали за минулу добу три авіаційні удари по території України, а також здійснили 12 обстрілів позицій українських військ і українських населених пунктів із реактивних систем залпового вогню.

“Унаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – повідомляють в оперативній інформації щодо російського вторгнення станом на 18.00 понеділка на сторінці Генерального штабу Збройних сил України у фейсбуці. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За даними Генштабу, окупанти завдали авіаційних ударів у районі села Костобобрів Чернігівської області та міста Середина Буда Сумської області.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Артилерійських і мінометних обстрілів із боку російських окупантів за добу зазнали понад 110 населених пунктів у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській та Херсонській областях, серед них міста Часів Яр, Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка та Вугледар Донецької області, Нікополь Дніпропетровської області, Херсон.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *