Зеленський оголосив кількість звернень українців до посольства в Ізраїлі

Зеленський оголосив кількість звернень українців до посольства в Ізраїлі

Уже понад 100 українців звернулися за допомогою до посольства України в Ізраїлі, встановлено місцеперебування п’яти наших громадян на півдні країни. Дипломати працюють цілодобово, щоб допомогти всім українцям, яким це необхідно.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у традиційному вечірньому зверненні.  Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Апостроф».

Глава держави заявив про те, що між посольством нашої країни та поліцією Ізраїлю є вся необхідна співпраця для з’ясування деталей про громадян України, які опинилися в районах бойових дій та обстрілів. Вже підтвердилася загибель двох українців. Зеленський висловив співчуття рідним та близьким загиблих.

“Посольство України в Ізраїлі, всі наші дипломати, які займаються цим регіоном, разом із розвідкою працюють цілодобово, щоб допомогти всім нашим людям, які потребують допомоги. Вже є більше сотні звернень до посольства від наших громадян. Встановлено місцезнаходження п’яти наших людей на півдні Ізраїлю”, – сказав Зеленський.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Він також звернувся до всіх громадян України в Ізраїлі: “Будь ласка, будьте уважні та виконуйте інструкції місцевих сил безпеки”.

“Дуже важливо, щоб увесь світ – весь – не залишився осторонь того, що сталося зараз, і реагував максимально принципово”, – також зазначив президент.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *