ЗМІ виявили умови, за яких НАТО може втрутитися у війну в Україні

ЗМІ виявили умови, за яких НАТО може втрутитися у війну в Україні

НАТО конфіденційно та неофіційно визначило принаймні дві «червоні лінії», у разі перетину яких можливе пряме втручання Альянсу у війну в Україні. Про це пише la Repubblica.

Видання наголосило, що наразі немає оперативних планів, які б передбачали відправку військ НАТО в Україну, а «червоні лінії», про які йтиметься, треба розглядати лише як можливі плани на випадок надзвичайних ситуацій, як-от залучення у війну в Україні третіх сторін. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Перша «червона лінія» передбачає пряму чи опосередковану участь третьої сторони, наприклад, у разі можливого прориву на північному заході України. Видання зазначає, що «це створило б коридор між Україною і Білоруссю».

«Тоді Мінськ був би безпосередньо втягнутий у війну. Його війська та арсенал мали б вирішальне значення для Москви. І ця обставина могла б тільки активізувати оборону на користь України», – пише la Repubblica.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Друга «червона лінія» стосується військової провокації проти Прибалтики чи Польщі або цілеспрямованого нападу на Молдову.

«Це не обов’язково вторгнення, яке може відбутися після наступу на Одесу, але й просто військовий удар для перевірки реакції Заходу», – йдеться у статті.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *