АП ВАКС ухвалила рішення щодо стягнення доходів з підсанкційного ТОВ Royal Pay Europe

АП ВАКС ухвалила рішення щодо стягнення доходів з підсанкційного ТОВ Royal Pay Europe

26 вересня, Апеляційна палата ВАКС розглянула апеляційні скарги Міністерства юстиції України та ТОВ Royal Pay Europe на рішення ВАКС від 31.05.2024, яким частково задоволено позов Міністерства юстиції України до підсанкційного ТОВ Royal Pay Europe. Про це повідомляє пресслужба АП ВАКС.

Вказано, що суд першої інстанції, частково задовольнивши позов та відмовивши у стягненні доходів, застосував до зазначеного товариства санкцію, передбачену п. 1-1 ч. 1 ст. 4 ЗУ «Про санкції», стягнувши в дохід держави активи ТОВ Royal Pay Europe, а саме кошти в розмірі 53 000 000 гривень, 54 316 євро та 3 490 199 доларів США, а також цінні папери номінальною вартістю 1 258 735 000 гривень та 494 158 000 гривень. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO».

«За результатами розгляду колегія суддів залишила без задоволення апеляційну скаргу відповідача та задовольнила апеляційну скаргу Мін’юсту, ухваливши нове рішення в частині стягнення доходів за вказаними грошовими коштами та цінними паперами ТОВ Royal Pay Europe, в іншій частині рішення ВАКС залишено без змін», – йдеться в повідомленні.

Постанова набрала законної сили з моменту проголошення та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *