Арахамія: Рада очікує від Кабміну законопроєкту щодо мобілізації

Арахамія: Рада очікує від Кабміну законопроєкту щодо мобілізації

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія сподівається, що Кабінет Міністрів найближчим часом завершить роботу над законопроєктом про мобілізацію і зареєструє його у Верховній Раді.

“Сьогодні уряд мав би внести (на розгляд Верховної Ради – ІФ-У) законопроєкт про мобілізацію, над яким він працює на прохання військових. Сподіваюся, колеги з Кабінету Міністрів найближчим часом закінчать свою частину роботи”, – написав Арахамія в телеграмі в понеділок. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Він зазначив, що відсутність законопроєкту породжує невизначеність і велику кількість фейків про блокпости, про “Дію” тощо.

Арахамія нагадав, що військове командування заявило про необхідність мобілізувати 500 тис. осіб, і президент вимагає комплексного підходу до проходження служби у Збройних силах.

“Просто набрати нових людей і не вирішити проблеми тих, хто служить зараз, – не вихід”, – вважає Арахамія.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Він зазначив, що алгоритм роботи над законопроєктом залишився колишнім.

“Уряд розробляє правила… Парламент очікує готовий документ, який можна буде обговорювати на комітеті”, – наголосив голова фракції.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *