Кредити, надані клієнтам-фізичним особам банку "Аркада", виставлені на продаж

Кредити, надані клієнтам-фізичним особам банку “Аркада”, виставлені на продаж

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставив на аукціон у системі “Prozorro.Продажі” одним лотом права вимоги за 400 кредитними договорами фізичних осіб АТ АКБ “Аркада”. Торги відбудуться 6 червня.

Початкова ціна лоту №GL3N223724 – 182,2 млн грн. На аукціон разом виставлять 399 кредитів забезпечені іпотекою, 1 – беззаставний. Усі кредити номіновані в гривні. За сумою заборгованості 96,4% кредитів були видані в період 2016-2019 років. У заставі за 97,3% портфелю перебуває житлова нерухомість, 2,7% – комерційна нерухомість. Майже всі об’єкти застави знаходяться у Києві. 89,3% кредитів без прострочки, ще 8,8% мають прострочку платежу – від 90 днів до 1 року. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Delo».

“Кожен кредит до цього уже виставлявся на індивідуальний продаж у системі Prozorro.Продажі, але не знайшов свого покупця, тому зараз їх об’єднано у пул”, — пояснили в ФГВФО.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Аукціон організують за голландською моделлю на електронному майданчику Prozorro.Продажі. У торгах зможуть взяти участь юридичні та фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами. Детальна інформація про лот, публічна інформація про кредити, передане у забезпечення майно – у публічному паспорті.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *