Національний банк України посилив гривню: офіційний курс валют на п’ятницю

Національний банк України посилив гривню: офіційний курс валют на п’ятницю

Національний банк України встановив на п’ятницю, 17 травня, офіційний курс долара до гривні на рівні 39,43 грн/дол., таким чином, гривня зміцнилася на 15 копійок, порівняно з попереднім показником.

Щодо євро національна валюта, в свою чергу, не змінилася. Згідно з даними на сайті регулятора, офіційний курс НБУ щодо євро на п’ятницю встановлений на рівні 42,85 грн/євро, тобто гривня залишилася на попередньому рівні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «УНІАН».

На міжбанківському валютному ринку України до 16:00 котирування гривні до долара встановилися на рівні 39,44/39,46 грн/дол., євро – 42,86/42,87 грн/євро.

Курс валют в Україні – останні новини

Начальник департаменту казначейства “Глобус Банку” Тарас Лєсовий прогнозує, що з 20 по 26 травня валютний ринок перебуватиме в стані незначних щоденних змін, хоча тижневі показники залишатимуться сталими та вельми очікуваними.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Курс долара до гривні у “ПриватБанку” у четвер, 16 травня, залишився на попередньому рівні – 40,00 грн за долар. Курс євро у фінустанові сьогодні подорожчав на 15 копійок – до 43,50 грн за євро.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *