Пам'ять про загиблих журналістів в Україні: Кіпр представить фільм «День Незалежності»

Пам’ять про загиблих журналістів в Україні: Кіпр представить фільм «День Незалежності»

16 вересня у Нікосії, що на Кіпрі відбудеться благодійний показ документального фільму Володимира Тихого під назвою «День Незалежності». Інформацію про цей захід повідомляють організатори.

Показ фільму заплановано на День пам’яті українських журналістів, які загинули, виконуючи свої професійні обов’язки. За роки незалежності України ця кількість становить понад 100 журналістів. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Судово-юридична газета».

Документальний фільм «День Незалежності» був знятий одинадцятьма операторами, які працювали по всій країні протягом 24 серпня 2022 року. Фільм відтворює різноманітні моменти життя українців у цей святковий день: від денеесників у Києві до пляжних патрульних в Одесі, від 14-річної жительки Харкова до столичної художниці та народного депутата.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Головною ідеєю фільму є об’єднання різних персонажів, яких об’єднує перший День Незалежності України після повномасштабного вторгнення. У фільмі також використані архівні кадри 1991 року, коли було внесено перший у сесійну зали Верховної Ради український прапор. Ці кадри були зняті одним із героїв фільму.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *