Вбивство українських військових в Німеччині: подробиці трагедії

Вбивство українських військових в Німеччині: подробиці трагедії

Двоє українців, яким росіянин завдав смертельних ран ножем у німецькому місті Мурнау, були військовослужбовцями. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ України.

“За попередніми даними, загиблі були військовослужбовцями, які проходили медичну реабілітацію. Консули уточнюють інформацію щодо підрозділів, у яких вони служили, та встановлюють звʼязок із рідними”, – ідеться в повідомленні. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «ИнфоРезист».

Глава МЗС Дмитро Кулеба доручив Департаменту консульської служби МЗС і ГКУ в Мюнхені тримати справу на особливому контролі та перебувати у постійному контакті з правоохоронними органами ФРН, аби вбивця поніс покарання за всією суворістю закону.

Вбивство українських військових в Німеччині: подробиці трагедії

Як пише br.de, наступного дня після злочину міністр внутрішніх справ Баварії Йоахім Херрманн сказав: «Є свідчення свідків, що цих трьох людей бачили разом раніше. Є ознаки того, що всі причетні вживали багато алкоголю. Це все потрібно з’ясувати. На даний момент у нас немає переконливих ознак того, що це, так би мовити, відображення суперечки між росією та Україною».

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

За інформацією журналіста Андрія Цаплієнка, вбивця українських військовослужбовців в німецькому Мурнау – місцевий “Z-патріот”, який відкрито підтримував російську агресію і демонстративно носив нашивки з “Z-символікою”.

Українці мали серйозні поранення кінцівок і не могли повноцінно захищатися, пише журналіст.

У німецькому місті Мурнау росіянин вбив ножем двох українців. Один помер на місці, а другого доправили в лікарню, де пізніше він також помер.

 

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *