ВККС затвердила нові програми іспитів для кваліфоцінювання: зміст і нововведення

ВККС затвердила нові програми іспитів для кваліфоцінювання: зміст і нововведення

Вища кваліфікаційна комісія суддів затвердила нові редакції програми іспитів і таксономічні характеристики анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання. Такі зміни затверджені під час засідання ВККС.

Ці програми використовуватимуться для проведення іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді або у зв’язку з накладенням дисциплінарного стягнення. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «Закон і Бізнес».

Зі змістом програм і таксономічних характеристик для різних видів юрисдикції та інстанцій можна ознайомитися за посиланнями:

Місцеві суди

1. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих загальних судів, що спеціалізуються на розгляді кримінальних справ, і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих загальних судів, що спеціалізуються на розгляді кримінальних справ.

2. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих загальних судів, що спеціалізуються на розгляді цивільних справ, і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих загальних судів, що спеціалізуються на розгляді цивільних справ.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

3. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих господарських судів і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих господарських судів.

4. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих адміністративних судів і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів місцевих адміністративних судів.

Апеляційні суди

1. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів з розгляду кримінальних справ і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів з розгляду кримінальних справ.

2. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів з розгляду цивільних справ і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних судів з розгляду цивільних справ.

3. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних господарських судів і Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних господарських судів.

4. Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних адміністративних судів і Таксономічна характеристику анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів апеляційних адміністративних судів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *