Мін'юст затвердив дорожню карту у сфері банкрутства

Мін’юст затвердив дорожню карту у сфері банкрутства

Міністерство юстиції України прийняло наказ від 26.09.2023 № 3427/5 «Про затвердження Дорожньої карти щодо діяльності з розбудови потенціалу для підтримки впровадження Кодексу України з процедур банкрутства». Про це повідомляє прес-служба Мін’юсту.

Дорожня карта – документ, підготовлений Міністерством юстиції України, в якому викладена узгоджена позиція ключових стейкхолдерів у сфері банкрутства/неплатоспроможності щодо цілей і ключових завдань діяльності з розбудови ефективних механізмів врегулювання виконання зобов’язань через застосування процедур банкрутства на наступні три роки. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «PRAVO.

«Дорожня карта, направлена на формування і реалізацію державної політики у сфері банкрутства/неплатоспроможності відповідно до кращих міжнародних порівняльних практик та принципів Європейського Союзу, посилення торговельно-економічних відносин і подальшої європейської інтеграції України», – пояснили в Мін’юсті.

Документом визначено шість розділів з цілями та завданнями, які мають бути досягнуті і виконані.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Враховуючи динамічний характер сфери банкрутства та відновлення платоспроможності, що обумовлено безперервними змінами в економіці та фінансовій системі, зазначена дорожня карта може бути переглянута відповідно, у разі зміни потреб чи пріоритетів ключових стейкхолдерів.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *