Луганська область: Прес-реліз про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 11 травня 2015 року

Військові злочини

8 травня о 12.30 бойовики здійснили обстріл блокпосту ЗСУ поблизу с. Тошківка Попаснянського району. Внаслідок обстрілу осколкове вогнепальне поранення отримав 35-річний військовослужбовець ЗСУ.

10 травня бойовики чотири рази відкривали вогонь по позиціям Збройних сил України:

– двічі о 14.00 та 20.50 з АГС, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї був здійснений обстріли блокпосту ЗСУ в смт. Станиця Луганська. Внаслідок обстрілу вогнепальні поранення отримали двоє військовослужбовців ЗСУ;

– двічі у період часу з 18.20 по 22.00 зі сторони с. Весела Гора (підконтрольного «ЛНР») з АГС, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріли ДАІ, фільтраційного центру, автостанції та двох блокпостів ЗСУ у м. Щастя. Жертв та постраждалих немає.

Дані факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 258 КК України «Терористичний акт».

Розбій

До Рубіжанського міськвідділу міліції від 29-річної місцевої жительки надійшла заява про те, що 9 травня її 31-річний знайомий, під час спільного вживання спиртних напоїв у будинку на вул. Мендєлєєва, відкрито із застосуванням насильства заволодів велосипедом заявниці. Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ч. 1 ст. 187 КК України «Розбій». Підозрюваний затриманий на підставі ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Розкриття раніше скоєних злочинів

Крадіжка

У ході проведення оперативно-розшукових заходів за фактом крадіжки майна у 37-річного чоловіка, який мав місце 5 травня, співробітники Лисичанського міськвідділу міліції за скоєння злочину викрили та затримали трьох чоловіків (1977, 1983, 1984 р.н.). Підозрювані затримано на підставі ст. 208 КК України.

ВЗГ ГУМВС України
у Луганській області

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *