Які ресурси необхідні для відновлення територій в Україні

Які ресурси необхідні для відновлення територій в Україні

Шмигаль розповів про необхідність ресурсів для відновлення територій в Україні. Оцінка потреб України на відновлення в $411 млрд, верифікована Світовим банком станом на 24 лютого 2023 року, подвоїться після визволення окупованих нині територій.

Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив на двосторонній конференції з відновлення України в Римі. Про це повідомляє АНТИРЕЙД з посиланням на «КАПІТАЛ».

“Росія завдала колосальних руйнувань: за оцінками СБ, тільки на контрольованій сьогодні території України наші збитки становлять понад EUR400 млрд. Це велика сума. Я впевнений, що після звільнення всієї території України ця сума подвоїться”, – сказав Шмигаль.

Прем’єр зазначив, що український уряд “знає і бачить”, як відбудовуватиметься Україна, і запросив італійські компанії не чекати, а активно долучатися до цього процесу. Він нагадав, що тільки цього року планується витратити на відновлення зруйнованих об’єктів понад $14 млрд.

Підписуйтесь на наш Канал у Telegram та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook, щоб бути в курсі найважливіших подій.

“Переконаний, що відновлення України стане найбільшим бізнес- та інвестпроєктом на європейському континенті з часів Другої світової… Ми маємо спільну зацікавленість у проєктах відновлення. Я переконаний, що лідерство Італії для нас у цьому питанні надзвичайно цікаве, і ми запрошуємо італійські компанії, досвідчені, потужні, інвестувати сьогодні в Україну, реалізовувати проєкти відбудови, не вичікуючи, а починаючи вже сьогодні”, – заявив Шмигаль.

Бажаєте бути в курсі найважливіших подій? Підписуйтесь на АНТИРЕЙД у соцмережах.
Обирайте, що вам зручніше:
- Телеграм t.me/antiraid
- Фейсбук facebook.com/antiraid
- Твіттер twitter.com/antiraid

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *